دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • پنهان‌کاری ارتش آمریکا در آمار تلفات

  • دشمن تصور نمی‌کرد عرصه نبرد را به سطح منطقه گسترش دهیم

  • حملات شدید رژیم صهیونیستی به "النبطیه الفوقا" / فیلم

  • گلوگاه تنفس عربستان زیر ضرب جنگ علیه ایران+ عکس

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۱۶ شهریور

  • شانسی که باعث شد بیرانوند به سربازی نرود

  • کیم و دخترش در مراسم رونمایی از ناوشکن هسته‌ای

  • روایت تصویری جهان در جشنواره پرپینیان

  • استقلال ۲ بازیکن جدید خود را می‌خواهد

  • مشارکت غربگرایان با ترامپ در حمله به معیشت و امنیت مردم

  • ناوهای آمریکا در تیررس بالستیک‌های ایرانی

  • هشدار قالیباف به وزیر جنگ آمریکا

  • بخوانید ایران هر چه قوی‌تر!

  • انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور+ فیلم

  • سربازان ناو آمریکایی به پاتایا رفتند!

  • رقص اسب‌های وحشی زیر رنگین‌کمان / فیلم

  • بازگشت ۱۰ صیاد مفقودشدهٔ بندرلنگه‌ای

  • قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا ۱۶ شهریور

  • پرسپولیس جایگزین استقلال شد!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 59050
    تاریخ انتشار: 16/خرداد/1396 - 14:42
    باشگاه پرسپولیس

    خانه تکانی برانکو در پرسپولیس شروع شد:اخراج سه بازیکن پرحاشیه سرخ پوشان قطعی شد/ رونمایی از گزینه‌های جدید برای پرسپولیسی‌شدن/لیست ورودی و خروجی برانکو مشخص شد

    پرسپولیس در حال حاضر ۳ جای خالی در لیست خود دارد و وضعیت بازیکنان سرباز این تیم نیز مشخص نیست.

    خانه تکانی برانکو در پرسپولیس شروع شد:اخراج سه بازیکن پرحاشیه سرخ پوشان قطعی شد/ رونمایی از گزینه‌های جدید برای پرسپولیسی‌شدن/لیست ورودی و خروجی برانکو مشخص شد

    پرسپولیس تنها نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا بود که توانست راهی 8 تیم نهایی این رقابت‌ها شود و با توجه به این قضیه مربیان این تیم قصد دارند تیم‌شان را طوری ببندند که یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در آسیا باشند. برانکو ایوانکوویچ تمایلی به حفظ نفراتی چون محمد امین آرام طبع، حامد آقایی، شهاب کرمی، سامان نریمان‌جهان و رضا کرملاچعب ندارد و از مسئولان باشگاه پرسپولیس خواسته در فصل نقل‌وانتقالات بازیکنان بزرگسال حاضر در این لیست را رد کرده و دو بازیکن جوان تیم یعنی کرملاچعب و آقایی را به تیم‌های دیگر قرض دهند.

     

    15 بازیکن در لیست بزرگسالان

     

    لیست بزرگسالان پرسپولیس با احتساب رد کردن سه بازیکن بزرگسالش و جذب گادوین منشا و شجاع‌خلیل‌زاده به 15 نفر خواهد رسید. علیرضا بیرانوند، رادوشوویچ، حسین ماهینی، سیدجلال حسینی، فرشاد احمدزاده، محسن ربیع‌خواه، محسن مسلمان، محمد انصاری، مهدی طارمی، وحید امیری، احسان علوان‌زاده، گادوین منشا، شجاع خلیل‌زاده، کمال کامیابی‌نیا و سروش رفیعی نفرات بزرگسال این لیست را تشکیل می‌دهند که در این بین برخی از این بازیکنان از جمله کامیابی‌نیا و رفیعی هنوز قرارداد خود را با باشگاه پرسپولیس تمدید نکرده‌اند. امیری، طارمی و بیرانوند هم با پیشنهاداتی مواجه شده‌اند و احتمال لژیونر شدن آنها وجود دارد.

     

    برانکو این 3 بازیکن را می‌خواهد

     

    برانکو ایوانکوویچ جدا از اینکه خواهان تمامی 15 بازیکن بزرگسال نامبرده تیمش است، سیامک نعمتی را برای پست بال چپ می‌خواهد. امید عالیشاه و احمد نوراللهی هم دیگر نفراتی هستند که برانکو خواهان این است که هر چه زودتر تکلیف سربازی آنها مشخص شود. هر دو بازیکن برای کسری خدمت سربازی خود درخواست داده‌اند و جواب استعلام آنها تا پایان خردادماه خواهد آمد. چنانچه نام هر یک از این 18 بازیکن در لیست بزرگسال پرسپولیس قرار نگیرد آن وقت بازیکن جدیدی جایگزین آنها خواهد شد.

     

    پرسپولیس بازیکن زیر 23 سال جذب می‌کند

     

    با تصمیم برانکو بازیکنان جوانی چون ابوالفضل درویش‌وند، حمیدرضا طاهرخانی، صادق محرمی، علی علیپور و محمد رحمتی که جزو نفرات زیر 23 سال پرسپولیس به حساب می‌آیند در این تیم ماندنی خواهند شد اما با این حال چند بازیکن زیر 23 سال دیگر هم قرار است به جمع این نفرات اضافه شوند. با شرایط موجود پرسپولیس در فصل نقل‌وانتقالات قبل از هر کاری به فکر حفظ نفرات فعلی و بعد از آن جذب چند بازیکن جوان خواهد بود.

    منبع : جام نیوز

    نظرات بینندگان
    نظرات شما